Environ Vita-Peptide C-Quence Serum 4 Plus

1.265,00 kr.

Indeholder: 35 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Vita-Peptide C-Quence Serum 4 Plus med A, C og E Vitaminer

Serum 4 Plus er femte og ultimative trin i Youth EssentiA® Vitamin STEP-UP SYSTEM™. Den indeholder den ultimative koncentration af vitamin A, C og E sammen med antioxidanter og peptider, og klinisk testede ingredienser som bl.a. Juvinity™ og Malt Secrets® som arbejder i synergi for at hjælpe med at styrke og reducerer synlige tegn på aldring og fremtidssikre ved at gøre huden fastere, glattere og strålende glød.

Især kombinationen af højeffektive ingredienser der arbejder sammen om at bekæmpe synlige tegn på aldring og få huden til at se mere ensartet, glattere og sundere ud.

Serum 4 Plus er med til at genopbygge hudens naturlige depoter af A-vitamin, som er en afgørende faktor for sund og stærk hud.

Indeholder Environ’s signaturblanding af A-, C- og E-vitamin og antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe de skadelige effekter af frie radikaler og forbedre hudens generelle udseende.

Brug Intensive Serum 4 Plus sammen med Antioxidant Defence Crème og efter 2-3 flasker af Serum 4 Plus, anbefales det at introducere Antioxidant Defence Crème Plus ovenpå eller som en skin Cocktail.

A-vitamin er et fantastisk og effektiv vitamin imod

  • Rynker
  • Slaphed
  • Grov hud
  • Ar
  • Uregelmæssig pigmentering
  • Udbrud og urenheder
  • Normalisere huden

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...