Udgivet i

Få en smuk hals og decolletè

Få en smuk hals og decolletè

Et følsomt og ofte overset del af ansigtet er hals og decolletè!

Hals og decolleté området er ikke altid det område man har fokus på, MEN det er lige så vigtigt som at pleje sit ansigt.

For at pleje hals og decolletè området bedst muligt, er der nogle ting, du kan gøre:

Rens og plej huden

Husk altid at rense din hals og decolletè når du alligevel renser din hud og brug altid dine produkter efterfølgende på disse områder.

Beskyt området mod solskader

Brug en solcreme med minimum SPF 15 hver dag, og undgå direkte sollys i længere tid. Solens UV-stråler kan forårsage tidlig ældning, rynker og pigmentering på hals- og decolletéområdet. Huden er især tynd på din hals.

HUSK* En god solcreme til ansigtet, hals og decolletè er Environ RAD – Klik her

Maske

Brug heller end gerne en maske på hals- og decolletéområdet, når du alligevel har en maske på i ansigtet. Der er flere forskellige typer af ansigtsmasker, der kan anvendes på hals- og decolletéområdet, herunder fugtgivende masker, opstrammende, rensende masker og eksfolierende masker.

Når du anvender en ansigtsmaske på hals- og dekolleté området, er det vigtigt at følge vejledningen på produktet. Det er også vigtigt at bruge en maske, der også kan bruges på hals og decollteè og undgå at bruge en maske, der er for stærk eller irriterende for din hud.

Brug af en maske på hals- og dekolleté området en eller to gange om ugen kan hjælpe med at holde huden sund og smuk.

Her er en maske jeg gerne vil fremhæve, da den virkelig er opstrammende. Jeg bruger den også altid på min hals og decolletè, når jeg bruger den i mit ansigt. Læs mere, tryk her.

TIP: Man kan sove med den, efter man har kommet sin natcreme på.

Få regelmæssig eksfoliering

Eksfoliering fjerner døde hudceller og kan hjælpe med at forbedre hudens udseende og tekstur. Brug en mild eksfolierende scrub en eller to gange om ugen for at holde huden glat og blød.

HUSK altid at pleje huden efter eksfoliering.

Ekstra TIP:

Jeg anbefaler også at bruge en kosmetisk skinroller på hals og decolletè -derved optager du dine hudpleje produkter 100 x bedre og det er som fitness for huden.

Environ har lavet en rigtig god Contouring creme, som er en utrolig opstrammennde og glattende creme.

Contouring Cream fra Environ er IKKE kun målrettet kroppen, men netop også for at behandle decolletè og halsområdet – helt op til hagepartiet endda….

Og hvem ønsker ikke at opstramme og forbedre en evt. dobbelthage eller løs hud på halsen?

Læs mere her.