Environ Vita-Peptide Eye Gel

610,00 kr.

Indeholder: 10 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Vita-Peptide Eye Gel med A-vitamin og antioxidanter

Environ Vita-Peptide Eye Gel er en fantastisk og hurtig absorberende øjengel med essentielle vitaminer, antioxidanter og peptider. Den hjælper med at fugtmætte huden og giver samtidig glød til øjenpartiet.

Denne eye gel giver huden mere ”fylde” og reducerer fine linjer, så huden kommer til at se glattere ud. Samtidig hjælper den også med at reducere de eksisterende ansigtsrynker og har vist sig at virke effektivt imod, at de kommer igen.

Den kan bruges af alle morgen og aften. De udvalgte peptider er især god til brug på den sarte og følsomme hud omkring øjnene.

Få mere ud af din Environ Vita-Peptide Eye Gel ved at bruge den sammen med Mela-Even Cream. Denne er fyldt med Vitamin C.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...