Kosmetisk Skinroller

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Kosmetisk skinroller til hjemmebrug

Få en friskere, strammere og mere jævn hudoverflade med en kosmetisk skinroller.  Den laver små micro kanaler i huden der gør du nemmere optager dit serum.

Kosmetisk skinrollerNår den føres hen over huden, vil det føles som en svag prikken i huden. Efterfølgende bruges en serum som er specielt udviklet til brug ved behandlingen. Hyaluron serum er et effektivt serum til reducering af rynker og fine linjer. Dette serum har et højt indhold af hyaluronsyre, som er en en naturlig del af hudens bindevæv. Hyaluron binder aktivt fugten i huden og optimerer cellernes iltoptagelse.

Fordele ved at bruge en Kosmetisk Skinroller

Der laves små micro kanaler i huden, så de aktive ingredienser i vores serum/cremer kan trænge dybere ind i huden. Den øger kollagen & elastinproduktionen i huden og giver dig et friskere, strammere og mere jævn hudoverflade. Den er fantastisk, hvis du ønsker ændringer i din hudoverflade fx øget spændstighed, frisk kulør, mindre talgproduktion og mere jævn hudoverflade.

Ved brug af denne optimere man desuden optagelsen af dine egne produkter 100 x mere. Huden snydes til at tro, at den er kommet til skade og sætter gang i reparations-processen. Opstart er ca 2 x ugen i 2 – 4 uger, og derefter anbefales det at bruge skinroller hver 2. dag.