Environ Fugtigheds Gel

440,00 kr.

Indeholder: 50 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ fugtigheds gel med A-vitamin, C-vitamin og antioxidanter

Environ fugtigheds gel er en let og lækker fugtgivende gel, der indeholder en lav koncentration af vitamin A og C sammen med antioxidanter. Den hjælper med at opfylde hudens behov og tilføre den essentielle næring. Dette får huden til at se sund og stærk ud.

Har en kølende og beroligende effekt på huden og giver glød.

AVST Gel kan anvendes sammen med fugtighedscreme AVST 1-5 fra Environ, hvis du ønsker ekstra komfort og fugtmætning.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...