Environ Vita-Peptide C-Quence Serum 4

1.115,00 kr.

Indeholder: 35 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Vita-Peptide C-Quence Serum 4 med A, C og E vitaminer

Environ Vita-Peptide C-Quence Serum 4 er en serum i fjerde trin i Youth EssentiA® Vitamin STEP-UP SYSTEM™. Den indeholder den optimale koncentration af vitamin A, C og E sammen med antioxidanter og peptider. Disse arbejder i synergi for at hjælpe med at styrke og reducerer synlige tegn på aldring ved at gøre huden fastere og glattere.

Dens højeffektive ingredienser arbejder sammen om at bekæmpe synlige tegn på aldring. Samtidig får den også huden til at se mere ensartet, glattere og sundere ud.

Serum 4 er med til at genopbygge hudens naturlige depoter af A-vitamin. Der er en afgørende faktor for sund og stærk hud.

Det anbefales at bruge minimum 2 flasker af serum 4, før du fortsætter til næste trin i Vitamin STEP-UP SYSTEM™.

A-vitamin er et fantastisk og effektiv vitamin imod

  • Rynker
  • Slaphed
  • Grov hud
  • Ar
  • Uregelmæssig pigmentering
  • Udbrud og urenheder
  • Normalisere huden

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...