Environ Antioxidant Defence Crème

885,00 kr.

Indeholder: 35 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Antioxidant Defence Crème med Vitamin C og E

En effektiv og luksuriøs fugtighedscreme der er beriget med en lang række antioxidanter. Den hjælper med at bekæmpe skadevirkningerne af frie radikaler. Den indeholder også en dynamisk kombination af fugtgivende ingredienser, der er med til at forbedre hudens udseende, så den føles blød og glat og ser strålende ungdommelig ud.

Antioxidant Defence Crème hjælper med at nære og fugte huden, så den ser sund og velplejet ud.

Brug Antioxidant Defence Crème oven på eller sammen med din anbefalede Vita-Peptide C-Quence Serum 1-4 Plus.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...