Environ Pre-Cleansing Oil

255,00 kr.

Indeholder: 100 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Pre-Cleansing Oil er mild og plantebaseret

Environ Pre-Cleansing Oil er en mild oliebaseret pre-cleanser med plante indhold. Den hjælper med at opløse og fjerne overskydende fedt, solbeskyttelse, makeup og miljømæssig forurening fra hudens overflade.

Denne milde og lækre pre-cleanser renser blidt og effektivt. Den virker ved at fjerne overskydende fedt, snavs og makeup fra hudens overflade. Vaskes nemt af uden at efterlade en fedtet fornemmelse, men får derimod huden til at føles ren og fugtmættet.

Massér Dual Action Pre-Cleansing Oil ind i huden i ansigtet og på halsen for at fjerne fedt og makeup fra hudoverfladen. Brug derefter dit foretrukne renseprodukt fra Environ ovenpå og massere det ind. Vask derefter grundigt af og din hud vil føles dejlig frisk og ren.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter, hvor jeg vil vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Du kunne også være interesseret i...