Beauté Pacifique

Viser 1–12 af 62 resultater

Viser 1–12 af 62 resultater

Beauté Pacifique linjen omfatter næsten 50 produkter indenfor kategorien derma-kosmetik – eller cosmeceuticals, som det kaldes internationalt.

Ved derma-kosmetik, som dem fra Beauté Pacifiques, forstås skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet. Dog effektmæssigt ligger tæt på grænsen til lægemidler.

Beauté PacifiquesProdukterne til ansigt og krop kan kombineres, så de passer til såvel den helt unge som den modne hud. Seriens A-vitaminprodukter reducerer både aldersforandringer, solskader samt strækmærker. Som den eneste af sin type er Beauté Pacifiques A-vitamincreme “Crème Métamorphique” i stand til at trænge ind i hudens dybere dele.

Det er påvist via studier

Det er påvist i et uafhængigt, dobbelt blindet, placebo-kontrolleret, dansk studie udført af professor Peter Bjerring på Marselisborg Hospitals dermatologiske afdeling. Studiet viste, at cremen efter blot fem dages behandling kan forstærke hudens indre fiberstruktur. Det sørger for at aldersforandringerne reduceres så meget, at det både kan ses med det blotte øje samt ved hjælp af avanceret ultralyd scanning. Behandlingen med cremen medfører, at hudens indre struktur forynges ganske væsentligt.

Det er videnskabeligt dokumenteret på Marselisborg Hospital ved Egekvist, Bjerring & Jakobsen. De har påvist at Beauté Pacifiques A-vitamincreme kan forbedre huden – svarende til en reel foryngelse. En så iøjnefaldende effekt kan normalt kun opnås ved brug af lægemidler. Beauté Pacifique har opfundet og patenteret et unikt ”delivery”-system, der har revolutioneret behandlingspotentialet for produkter uden for
lægemiddel verdenen.