Environ Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules

750,00 kr.

Indeholder: 30 stk. ( 30 kapsler ).

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Vita-Antioxidant Hydrating Olie kapsler med et boost af antioxidanter og A-vitaminer, som tilfører energi til tør og træt hud

Environ Vita-Antioxidant Hydrating er fugtgivende oliekapsler med indhold af en luksuriøs, fint tekstureret formel. Den tilfører energi til tør og træt hud og efterlader huden med et fløjlsblødt udseende.

Olie kapslen plejer og tilfører intens fugt til tør, stresset hud, så huden fremstår med et frisk og levende udseende.

Forbedrer udseendet af solskadet hud samt udvisker tidlige aldringstegn.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...