Environ Vita-Antioxidant Defence Crème Plus

995,00 kr.

Indeholder: 35 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Vita-Antioxidant Defence Crème Plus med høj koncentration af vitamin A og C

En effektiv og luksuriøs fugtighedscreme der er beriget med vitaminer og antioxidanter og som indeholder den højeste koncentration af vitamin A, effektive antioxidanter, peptider og andre klinisk dokumenterede ingredienser, der reducere alderstegn, så din hud kommer til at se yngre, sundere og stærkere ud.

Det anbefales at gå fra Defence Crème og videre til Defence Crème Plus efter man har anvendt 2-3 flasker af Serum 4 Plus.

Den dynamiske duo bestående af Intensive Serum 4 Plus og Defence Crème Plus er det ultimative trin i Youth EssentiA® Vitamin STEP-UP SYSTEM™.

A-vitamin er det vigtigste molekyle for en en sund og stærk hud og jo mere vitamin A der er i huden, jo bedre er huden beskyttet mod solskader. Vores hud har et konstant behov for Vitamin A og derfor anbefales det at anvende Defence Créme Plus 2 x dagligt.

A-vitamin er et fantastisk og effektiv vitamin imod

  • Rynker
  • Slaphed
  • Grov hud
  • Ar
  • Uregelmæssig pigmentering
  • Udbrud og urenheder
  • Normalisere huden

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...