Environ DF Special facial treatment

Få 40 x mere ud af din behandling med det revolutionerende DF apparat fra ENVIRON

Environ DF Special facial treatment er en eksklusiv & effektiv behandling. Den er skræddersyet til lige netop din hudtype, tilstand & behov. Med det revolutionerende DF apparat, der får de aktive ingredienser til at penetrere 40 x dybere ind i huden. Den giver yderligere 3 timers aktivitet efter endt behandling. Der anvendes både Iontoforese (galanisk jævnstrøm) & Sonoforese (ultralyd) – begge på èn gang.

75 min – 999 kr

Environ DF Special facial treatment

Den mest effektive behandling i verden.

Environ Ionzymes® DF facial bruger de bedste kvalitets-ingredienser og indeholder vitamin A, C & E, som er afgørende for reparation og vedligeholdelse af huden. En Ansigtsbehandling der er skræddersyet til din hud.

Environmental Ionzyme® DF II Maskinen er designet specielt til Environmental Skin Care medicinske ansigtsbehandlinger og tilbyder en unik kombination af iontophoresis og Sonophoresis. Dette unikke system øger gennemtrængningen af de aktive vitaminer og peptider indeholdt i Environ hudplejeprodukter, hvilket giver hurtigere og mere effektive resultater. Denne maskine giver ansigtsbehandlinger, som er på forkant med videnskabelige hudpleje. Dette er en af de mest effektive behandlinger i verden i dag for at øge udbredelsen af høje doser af vitaminer i huden.

Environ DF Special facial treatment

Specifikke Environ produkter der anvendes i disse behandlinger indeholder de optimale styrker af vitamin A og C plus yderligere vækstfaktorer. For at øge gennemtrængningen af disse produkter gennem huden og bedre gennemtrængning af de aktive vitaminer og væsentlige faktorer ind i huden. Denne teknik er afgørende, fordi huden har en naturlig, vandtæt barriere, der hindrer gennemføringer af vitaminer.

Ionzyme DF Maskinen formår at overvinde denne modstand med to afprøvede metoder:

Iontophoresis:

Involverer brug af en elektrisk strøm for at muliggøre en større gennemtrænging af vitaminer i huden. Det lyder måske skræmmende, men det er det ikke.

Sonophoresis:

Involverer brug af lydbølger til transport af vitamin molekyler gennem huden. Den anvendte lyd er den samme som lyden lavet af delfiner, som giver bedre gennemtrængning gennem huden.

Iontophoresis anvendes til relativt store overfladeområder som ansigt. Hvorimod Sonophoresis anvendes på begrænsede områder som overlæben og koncentrationen af alderslinjer omkring øjnene, på arvæv og på pigmentering. Begge metoder kan kombineres, hvor det er nødvendigt, til intensive behandlinger. Det er også nyttigt for at reducere porestørrelse, jævne hudfarve, stramning, løft og lyse din hud, samtidig med at give et generelt sundere udseende.

Behandlingerne er designet til at stimulere maksimal fortykkelse af huden, normalisering, og forbedring af kollagen og elastin, bedre kontrol af pigment produktion, genoprettelse af normal blodgennemstrømning og korrekt iltning af huden. I nogle tilfælde anbefales en behandlingsplan for optimale resultater.

For en endnu mere forbedret behandling, tilbyder vi også kosmetisk needling (roll CIT) til dramatisk at øge effektiviteten af vores hudplejeprodukter. Hvilket giver bedre gennemtrængning af vitaminer i de aktive lag af huden og punkterer det yderste hudlag som er den vigtigste forhindring for indtrængning af aktive ingredienser.

Dette resulterer i gennemtrængning dybt i huden omkring 10.000 gange mere end ved blot at anvende produkterne overfladisk. Jo højere niveauer af vitamin A og C-vitamin, der kan trænge ind i de lavere lag af huden, jo mere kollagen kan laves.

Fordele ved behandlingen

  • Aldersbekæmpelse og solskadet hud
  • Minimer linjer og rynker (herunder overlæbe, omkring øjne, hals)
  • Normaliserer og forbedrer kollagen og elastin (stramning og løft)
  • Gendan elasticitet og hudtone (stramning og løft)
  • Stimulering til fortykkelse af huden (sundere hud)
  • Genoprette normal blodgennemstrømning og iltning til huden (jævn hudfarve)
  • Levér en sundere, mere levende hud (lysere hud)

Book din tid