Spraytan

Bliv lækker brun med spray tan!

Spray Tan er en måde at påføre huden et tyndt lag af en professionel Tannings-væske, og ved at anvende en ultra fin forstøvning trænger væsken ind i det yderste hudlag. Med Spray Tan får du en smuk, naturlig, brun kulør.

 • Det aktive stof i den specielle spray tan tanning væske er DHA, som kendes fra alle selvbruner produkter. DHA er et sukkerstof, der normalt udvindes af vindruer og sukkerrør, og det er fuldstændigt ufarligt.
 • Den flotte solbrune kulør opnås fra 6-8 timer efter behandlingen, hvor DHA’en bliver aktiveret i de yderste hudlag.Det yderste hudlag bliver mørkere, og farven er konstant de første 4-5 dage. Herefter vil farven langsomt aftage, i takt med kroppens naturlige udskiftning af hudceller.

Selve spray tan behandlingen tager ca. 10 min + 5-10 min tørretid. Det ødelægger ikke farven, at du tager tøj på – kun hvis det er stramtsiddende. Husk farven skal sidde mindst 6 timer, før du må bade.

Farven holder mellem 5-8 dage

Dagen før din spray tan

For at opnå det bedste resultat, skal du bruge en body scrub dagen inden behandlingen. Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen – også med håndklædet bagefter, for at fjerne alle de døde hudceller.

 • Smør dig ind i bodycreme/lotion. Hvis det er første gang du bliver spraytan, så sørg for at din hud er lige fugtig over det hele. Vær især opmærksom på tørre steder som albuer, fødder og hænder.

Sådan går du - spraytan

På dagen tager du et bad, hvor du vasker huden ren og tørrer dig med håndklædet.

 • Her er det vigtigt, at du IKKE smører dig ind i bodylotion, påfører deodorant, parfume, da dette besværliggør tanning lotionens indtrængen og kan give et plettet resultat.
 • Sørg for at have mørkt tøj på, da farven ellers kan smitte af (farven går dog altid af ved vask (30 grader)
 • I tilfælde af regnvejr/sne medbring en paraply.
 • De fleste bliver sprayet i trusser/g-streng, stropløs bh eller badetøj men du bestemmer selv hvor meget/lidt tøj du har på.

Med Spray Tan får du en smuk, naturlig og brun kulør.

Der benyttes SUNTANA som er førende indenfor Spray Tan og har vundet mange Beauty Awards priser for deres høje kvalitet, høje ydeevne og et flot og naturligt resultat. Suntana spray tan væsken findes i 3 forskellige nuancer, så det kan tilpasses til dig.

Light Tan – Tropical kokos. Bare luk øjnene og nyd den milde brise fra hawaii.
Medium Tan – Nyd duften af friskplugget kirsebær.
Dark Tan – Chocolade – Behøver vi sige mere?
Rapid Tan – Jordbær/Vanille, med lynhurtig virkning (1-4 timer)

Efter behandling med Spraytan

I dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven.

Man kan dog forlænge den flotte farve ved at bruge en Selvbruner spray eller lotion, som indeholder en lille mængde af samme stof (DHA) som spray tanning væsken indeholder og vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere.

 • Allergi testet
 • Uden parabener og parfume
 • Uden konserveringsmidler
 • Økologiske planteekstrakter
 • Høj ydeevne
 • Naturligt resultat

Bestid tid til Spray Tan allerede nu via online booking eller ring på 53845075

Pris 300 kr

Book din tid