DermaSEMITA LYSBEHANDLING - Den revitaliserende behandling

DermaSEMITA LYSBEHANDLING – Den revitaliserende behandling

DermaSEMITA lysbehandling er en revitaliserende behandling der giver ny energi til dine celler.

DermaSEMITA LYSBEHANDLING - Den revitaliserende behandlingLED (Light Emitting Diodes) lysbehandling er en effektiv behandlingsmetode som stimulerer og tilfører energi til hudens celler.

Vores hud har evnen til at absorbere lys og omdanne det til cellulær energi. Lys energi stimulerer cellernes mitokondrier, og øger ATP produktionen. ATP (adenosintrifosfat) rummer kemisk energi og leverer energi til stort set alle energikrævende processor i kroppen, såsom kollagen produktion, næringstilførsel og blodgennemstrømning.

Forskellen mellem normalt LED lys og dermaSEMITA LED lysbehandling, er at huden udsættes for lys i specifikke bølgelængder, under en specifik intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulere hudens celler.

dermaSEMITA kan levere lys i specifikke bølgelængder, der hver arbejder i forskellige dybder af huden og dermed påvirker forskellige celler og processer.

HVORDAN VIRKER DET?

  • Stimulerer kollagen produktionen og elastinfibre
  • Styrker lymfe- og blodcirkulationen
  • Modvirker acne og virker anti-inflamatorisk
  • Der er ingen helingstid efter behandlingen
  • Giver synligt resultat efter få behandlinger.

Forskellige behandlinger med dermaSEMITA

En dermaSEMITA behandling kan udføres i forskellige lysbølgelængder hvilke påvirker behandlingsdybden og hvorledes hudens celler stimuleres.

RØDT LYS – Kollagen stimulering

DermaSEMITA LYSBEHANDLING - Den revitaliserende behandling

Anti-ageing, reducere rødmen, stimulerer kollagen produktion, udglatter huden.

 

Gennem livet ældes huden – den primære årsag til dette er at hudens egen produktion af collagen mindskes i takt med alderen.

Behandlingen med rødt lys øger produktionen af kollagen og styrker elastinfibrene i huden, hvorved rynker og fine linjer mindskes og huden opnår fornyet glød og elasticitet.

BLÅT LYS – Acne behandling, anti-inflamatorisk, kan lindre kløe.

Rigtig mange unge mennesker får acne, uren hud. Hvis ikke huden behandles kan der i nogle tilfælde forekomme skællet og tør hud, arring og pigmentforandringer.

Det blå behandlingslys trænger igennem hudlagene og aktiverer stoffet coproporphyrin, som er en organisk forbindelse i huden.

Behandlingen virker inflammatorisk og er dermed bakteriedræbende. Det blå lys har også en effektiv virkning på rosacea og andre betændelsestilstande.

GULT LYS – Photo rejuvenation.

Photo rejuvenation, styrker lymfe- og blodcirkulation.

Huden forandrer sig med alderen og sollys har den største del af skylden for hudens alderstegn, dette ses på huden i form af at huden bliver mere slap og at der opstår pigmentskjolder.

Behandlingen med gult lys stimulerer lymfe- og nervesystemet, derudover vil behandlingen give huden et yngre og mere frisk udseende. Man vil ligeledes opleve en lindring og reduktion af forbrændinger samt solskoldning.