Environ Tri-Peptide Complex+ Avance Elixir

795,00 kr.

Indeholder: 30 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Tri-Peptide Complex+ Avance Elixir forbedrer den generelle hudtone og minimere synlige tegn på aldring.

Environ Tri-Peptide Complex+ Avance Elixir er et effektiv og multifunktionelt serum med en kombination af ingredienser. Tri-Peptide Complex kan give huden en ensartet og strålende glød og få den til at se yngre ud i længere tid.

Avance Elixir indeholder Mĕiritage, en unik blanding af ekstrakter fra kinesiske rødder brugt i traditionel medicin. Den har vist sig at være effektiv i forhold til at reducere effekterne af oxidativ stress (forårsaget af UV-bestråling og forurening) og lysne uensartet hud.

TIP: Bland serum med din fortrukne A-vitamin fugtighedscreme og din hud vil få en skøn og effekt skin Cocktail.

Du vil også med fordel bruge din Cosmetic Skin Roller først og din hud vil optage det 100 x bedre.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...