Environ Peptide Enriched Frown Serum

1.270,00 kr.

Indeholder: 20 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Peptide Enriched Frown Serum der får træt hud til at føles genopfrisket og afslappet

Environ Peptide Enriched Frown Serum er en ikke-invasiv serum. Den er beriget med en superkoncentreret kombination af peptider. Den hjælper med at udglatte og forbedre rynker og fine mimiklinjer såsom fuger i panden, rynker mellem brynene og ”kragetæer” omkring øjnene.

TIP: Brug den når du har rullet din hud og din hud vil optage produktet 100 x bedre. Masser produktet godt ind og brug så den A-vitamin, som du er blevet anbefalet.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...