Environ Concentrated Alpha Hydroxy Toner

500,00 kr.

Indeholder: 200 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Alpha Hydroxy Toner som eksfolierer huden blidt

Environ Alpha Hydroxy toner indeholder en høj koncentration af glykolsyre. Hjælper med at styrke hudens naturlige syrekappe og eksfolierer huden på den blidest mulige måde. Dette forfiner hudens tekstur, så den føles glattere og ser strålende sund ud.

Hvis det giver en prikkende fornemmelse, kan du fugte vatrondellen med vand først for at fortynde produktet let inden påføring.
Bruges morgen og aften.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...