Environ Tri BioBotanical Revival Masque

630,00 kr.

Indeholder: 50 ml.

Beskrivelse

Environ Tri BioBotanical Revival Masque der giver en strålende sund glød.

Environ Tri BioBotanical Revival Masque er et ”ansigtløft på krukke” som kan forbedre hudens generelle udseende. Den hjælper også med at gøre den mere modstandsdygtig. En utrolig effektiv maske, som får huden til at føles glattere. Samtidig hjælper den også huden med at se yngre ud og få en strålende sund glød.

Masken er specifikt udviklet med en revolutionerende kombination af tre effektive ingredienser kan dette ”ansigtsløft på krukke” forbedre hudens udseende og samtidig gøre den mere modstandsdygtig. En effektiv maske, som får huden til at føles glattere, se yngre ud og få en strålende sund glød.

Det anbefales at bruge masken i efterårs- og vintermånederne, men masken kan anvendes hele året rundt, så længe man bruger en solcreme hver dag.

Masken kan bruges på 2 måder:

Rens huden og så på med masken i 10 min. Vask grundig af og brug så dine foretrukne produkter.

Man kan også sove med masken på i et tyndt lag. Rens huden og så sine foretrukne produkter og afslut med et

tyndt lag af masken. Dagen efter renses huden som man plejer.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent