Environ Renselotion

395,00 kr.

Indeholder: 200 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ renselotion er mild og fjerner blidt urenheder!

Environ renselotion er en luksuriøs, fugtgivende og mild renselotion. Den fjerner blidt urenheder og makeup fra hudens overflade. Samtidig vedligeholder den hudens naturlige fugtbalance. Den er meget mild og får huden til at føles frisk og velplejet.

Masseres grundigt ind i huden med fingerspidserne og vaskes af med vand. Den er mild nok til at kunne bruges morgen og aften.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist.  Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter, hvor jeg vil vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...