Environ Hydra-Intense Cleansing Lotion

450,00 kr.

Indeholder: 200 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Hydra-Intense Cleansing Lotion fra Environ fjerner makeup og urenheder!

En plejende og luksuriøst renselotion, der let hjælper med at fjerne makeup og urenheder og få huden til at føles ren. Dertil vil den også føles velplejet og fugtmættet og bevare hudens naturlige fugtbalance.

Hydra-Intense Cleansing Lotion er rig på fugtgivende egenskaber. Disse hjælper med at berolige rødme og får huden til at føles silkeblød, opfrisket og giver en flot glød.

Husk at Pre-Cleansing Oil kan bruges først.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Jeg vil her vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...