Et yngre look med botox eller restylane

Botox / Azzalure er et lægemiddel, der blokerer nerveimpulser til de små ansigtsmuskler og forhindrer at disse muskler trækker sig sammen. Det bevirker at rynker og furer i ansigtet glattes ud i de områder, hvor stoffet injiceres. Efter behandlingen tager det to-tre dage inden Botox / Azzalure begynder at virke og det kan tage 7-10 dage, før man har den fulde effekt. Resultatet holder i ca. 3-5 måneder.

Restylane er et svensk produceret lægemiddel i form af en gel med hyaluronsyre, som er en naturligt forekommende del af din hud samt vand. Restylane lægges i huden med en ganske fin nål under rynker og furer for at fylde og udglatte disse. Effekten af Restylane ses med det samme. Det nedbrydes dog med tiden til vand og CO2 og forsvinder derefter helt fra kroppen. Restylane har været i brug i mere end 10 år.
Resulatet holder i 6-8 måneder afhængig af linjernes dybde.

Ved køb af botox eller restylane gives der 20 % rabat på oxygenbehandling. Denne behandling er god til at vedligeholde botox/restylane effekten og ved oxygenbehandling bruges et aktivt serum med det muskeafslappende ingrediens SYN-AKE. Huden bliver boostet samt linjer & rynker reduceres.

Book din tid

 

botox og restylane