Tilbud

Environ gaveæske Youth+ Celebration Duo

Original price was: 1.340,00 kr..Current price is: 940,00 kr..

Indeholder 2 produkter.

Beskrivelse

Environ gaveæske Youth+ Celebration Duo er gaveæsken der sørger for at holde din hud ung!

Environ Juleæske Youth+ Celebration Duo er en virkelig lækker gave der indeholder en utrolig effektiv og opstrammende maske & en powerbooster af serum. Spar 30 % med denne gaveæske.

Tri BioBotanical Revival Masque der giver en strålende sund glød.

Environ Tri BioBotanical Revival Masque er et ”ansigtløft på krukke” som kan forbedre hudens generelle udseende. Den hjælper også med at gøre den mere modstandsdygtig. En utrolig effektiv maske, som får huden til at føles glattere. Samtidig hjælper den også huden med at se yngre ud og få en strålende sund glød.

Masken er specifikt udviklet med en revolutionerende kombination af tre effektive ingredienser kan dette ”ansigtsløft på krukke” forbedre hudens udseende og samtidig gøre den mere modstandsdygtig. En effektiv maske, som får huden til at føles glattere, se yngre ud og få en strålende sund glød.

Det anbefales at bruge masken i efterårs- og vintermånederne, men masken kan anvendes hele året rundt, så længe man bruger en solcreme hver dag.

Masken kan bruges på 2 måder:

Rens huden og så på med masken i 10 min. Vask grundigt af og brug så dine foretrukne produkter.

Man kan også sove med masken på i et tyndt lag. Rens huden og så sine foretrukne produkter og afslut med et tyndt lag af masken. Dagen efter renses huden som man plejer.

Indeholder 50 ml.

3DSynergè Filler creme er en POWERBOOSTER til linjer og rynker og som fylder huden op med hyaluronsyre.

Environ 3DSynergé Filler Creme er en avanceret ‘powerhouse’ booster. Den er udviklet til at målrette forekomsten af linjer, rynker og tab af volumen og afsløre en synligt glattere. Den giver mere fast og naturligt fyldigere hud. Cremen giver utrolig meget fugt til huden, da den har et højt indhold af hyaluronsyre. Når man begynder at kunne mærke og se, at man mister fylden i huden eller har begyndende eller dybe fuger, så er denne her et must at bruge.
Anbefales at bruge morgen og aften, hvis man ønsker en hurtigere og bedre effekt.

TIP: Få endnu mere effekt ved at bruge en Cosmetic skin roller først. Dernæst påfør så Environ 3DSynergè Filler Creme og smør godt ind i huden. Den trænger hurtig ind i huden.

Hvis man bruger andre serum fra Environ, som f.eks Colostrum gel eller Antioxidant gel, så anbefales det at bruge 3DSynergè Filler Creme. Denne bruges som det første og så blandes Colostrum eller Antioxidant sammen med din foretrukne AVST A-vitamin creme (AVST 1-5) som en skin Cocktail.

Er man på Youth EssentiA serien, så anbefales det at man bruger C-Quence serum (1 – 4 serum Plus). Denne bruges som det første og derefter 3DSynergè Filler creme ovenpå og afsluttende Defence Crème eller Defence Crème Plus.

Indeholder 30 ml.

Environ Juleæske Youth+ Celebration Duo

Yderligere information

Producent