Tilbud

Beautè Pacifique Paradoxe anti-age øjencreme

Original price was: 279,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Indeholder 15 ml.

Beskrivelse

Paradoxe anti-age øjencreme fra Beautè Pacifique med vindruekerneekstrakt

Beautè Pacifique Paradoxe Anti-Age Øjencreme forener den unikke vindruekerneekstrakt med særligt aktive ingredienser, der effektivt modvirker og reducerer biologiske aldersforandringer. Dette resulterer i et yngre og mere opfrisket udseende omkring øjnene. Den luksuriøse øjencreme er beriget med Hyaluronsyre, der tilfører intens fugt til den sarte hud omkring øjnene.

Den indeholder også naturligt ekstrakt fra den velundersøgte Spilanthes Acmella Flower, som øjeblikkeligt strammer huden indefra ved at stramme netværket af kollagen- og elastinfibre sammen, hvilket resulterer i en glattere og mere ensartet hud.

Paradoxe Anti-Age øjencreme bekæmper også frie radikaler og reducerer den hudstress, der kan opstå ved overdreven solpåvirkning. For optimal effekt anbefales det at duppe øjencremen på området omkring øjnene, undlade påføring på øjenlågene, da denne hud ofte er særlig sart.

Pas desuden på ikke at påføre for tæt på næseroden/tårekanalen. For maksimal effekt opfordrer vi til at supplere med andre produkter fra Paradoxe-serien. Det kunne være Serum Paradoxe der giver en smuk glød og reducere rødme i huden, du kan gå til produktet ved at TRYKKE HER. Det kunne også være Beauté Pacifique Crème Paradoxe der reparerer solskader og bekæmper og forebygger årsager til rødme. For at gå til dette produkt, TRYK HER.

Yderligere information

Producent