Udgivet i

Hænger pris og kvalitet altid sammen ?

Hænger pris og kvalitet altid sammen eller kan det snyde ??

De fleste vil nok sige ja til at pris og kvalitet hænger sammen. Derfor prøver jeg alle forskellige slags behandlinger i forskellige prislag.

New York er og bliver min favoritby over dem alle…. Denne her tur var mit 10 besøg i denne fantastiske by.
Jeg havde fået Carmel anbefalet af en anden kosmetolog, hvor jeg havde fået behandling (august 2023), da jeg var i Las Vegas.

Jeg vil gerne have Environ DF Special treatment, da jeg ikke kan give den til/på mig selv. Jeg laver selv en del af Environs DF på klinikken og jeg synes derfor det er vigtigt, at jeg selv også får den løbende, så jeg hele tiden er “up to date” med hvordan denne specielle behandling føles på huden og effektiviteten af den.

Jeg blev taget godt imod af Carmel og vi fik en god snak om Environs produkter og hvordan man kunne lave skin cocktail med deres produkter. Hun fortalte bl.a at man kunne tage Revival mask på og så lige vente 10 min og så bruge en olie kapsel ovenpå og så sove med den kombi. Det ville jeg absolut ikke anbefale på den måde, men altid slutte af med Revival mask og så olie kapslen under – altså omvendt af det hun sagde.

Rensningen gik for stærk, man fik ikke en afslapende fornemmelse

Da hun startede med at rense af, gik det så hurtigt med utrolig hurtige bevægelser. Jeg kunne slet ikke lige slappe af. Jeg renser mine kunders hud, hals og decolleté af med langsomme bevægelser, men med et godt fast tryk. Og det hvad man selv godt kan lide, giver man også videre i ens behandlinger. Det hele gik så hurtigt, og det, som normalt tager 10-15 min i min Environ DF ansigtsbehandling, tog ca 5-7 min.

Og da hun så gik i gang med at bruge selve DF-apparatet, så mærkede jeg straks, at det ikke blev gjort på den korrekte måde. Som du kan se på filmen, så bevæger hun proben i cirkler. For at få den fulde effekt af denne effektive behandling, skal proben holdes stille i 15 sekunder og så videre til næste område i 15 sekunder.
Jeg sætter altid apparatet til 25 -30 minutter, så når jeg rundt i hele ansigtet og samtidig lige nogle ekstra minutter til fokusområder. Den måde hun brugte DF apparatet på er en gammel måde, som man ikke gør mere. Dr Des Fernandes (grundlæggeren af Environ) har fundet frem til at effektiviteten er langt bedre ved at holde proben stillestående 15 sekunder af gangen. Hun har haft Environ og DF-apparatet i mange år, så det undrede mig, at hun ikke gjorde det korrekt.

Jeg havde Environ Gold roller https://kosmetologbehandling.dk/vare/environ-gold-roller/
med, så hun kunne bruge den i behandlingen. Ved brug af kosmetisk skin roller, optager huden produkterne 100 x bedre og det er jo værd at tage med.

Min hud var dejlig blød efter endt behandling, men jeg fik slet ikke den fulde effekt af DF-apparatet, da hun desværre ikke udførte behandlingen korrekt.

Og hold nu på hat og briller… Behandlingen kostede 2445 kr

Da jeg så hørte prisen, følte jeg mig på en måde snydt… Til den pris burde behandlingen være toppen af toppen. Men selvom jeg ikke var tilfreds, så lærer jeg altid noget. Det at være kunde, som man aldrig som kosmetolog må glemme.

Mange spørger mig faktisk, om jeg så ikke siger noget, når hun som her ikke udfører behandlingen korrekt. Jeg kommer som kunde, så jeg vil ikke blande mig på den måde, men jeg tror faktisk, at jeg fremadrettet vil spørge ind til hvorfor hun gør det på denne måde, når dette er så grundlæggende en forkert måde at gøre det på. Det skal jeg lære at blive bedre til.

  • Pris: 2445 Kr
  • Tid: 90 min.