Tilbud

Beauté Pacifique Vippeserum – Growth Serum for Eyelashes & Brows

Original price was: 389,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Indeholder: 5 ml.

Beskrivelse

Beauté Pacifique Growth Serum for Eyelashes & Brows er et unikt vippeserum, der fremmer styrkede, længere og sundere vipper og bryn.

Beauté Pacifique Growth Serum for Eyelashes & Brows vippeserum er skabt uden anvendelse af prostaglandin og prostaglandin-lignende stoffer (hormonlignende stoffer). I stedet arbejder det med en kombination af nøje udvalgte og aktive peptider, der samlet styrker hårenes naturlige vækst, og dette gælder både for øjenvipper og bryn.

Ved brug af vores vippe- og brynserum stimuleres og forlænges hårenes vækst, samtidig med at fastgørelsen i hårsækkene styrkes. Dette resulterer i mærkbart længere hår og fyldigere bryn/vipper. Growth Serum for Eyelashes & Brows indeholder naturligvis beskyttende og plejende ingredienser, der fugter og blødgør hårstråene.

Anvend Growth Serum for Eyelashes & Brows hver aften på rene vipper og bryn. Påfør serummet i en tynd streg langs vippekanten eller brynene. Dup forsigtigt serummet ind i huden med en finger og undgå kontakt med øjnene, da det kan forårsage ubehag (men er ufarligt – skyl eventuelt af igen med vand).

Da hårenes vækstfaser varierer fra person til person, kan du forvente at se resultater efter 4 ugers regelmæssig brug. Fortsæt med at bruge serummet dagligt for vedvarende resultater, eller oprethold effekten ved at bruge det nogle gange om ugen.

Beauté Pacifique Vippeserum - Growth Serum for Eyelashes & Brows

Yderligere information

Producent