b.tan Glow your own way Next Level Selvbruner

135,00 kr.

Indeholder 473 ml

Beskrivelse

b.tan Glow your own way – Next level er en fantastisk selvbruner der også er vegansk!

B.tan Glow your own way – Next level, der erobrede verden, er nu tilgængeligt i en spritny, dybt mørk udgave! Mød ‘Glow Your Own Way – Next Level.’ Denne transparente selvbruningsgelé er skabt til dem, der ønsker en hurtig og problemfri vej til en smuk og intens solbrun glød.

Geléens lette konsistens absorberes øjeblikkeligt, og den efterlader din hud med en fløjlsblød, mat finish. Dette gør det nemt at påføre produktet, klæde dig hurtigt på og gå videre med din dag.

Resultatet? En fortryllende dyb og mørk solbrun teint!

‘Glow your own way – next level’ er en gennemsigtig selvbruner gelé, der i løbet af nogle få timer giver en EKSTRA mørk og intens farve.
Den er fyldt med gode ingredienser som hyaluronsyre og C-vitamin, der plejer din hud, mens den giver dig en smuk, mørk og intens farve.

Den absorberes hurtigt og tørrer ind med en semi-matte finish, og da produktet er gennemsigtigt smitter det ikke af! Du kan derfor påføre produktet som havde det været en almindelig bodylotion, vente et øjeblik på at det er tørt og så kan du ellers tage tøj på og komme videre med din dag.

*Husk dog at stramtsiddende tøj, smykker, urer m.m. kan påvirke produktets endelige resultat. Når huden bliver fugtig (fx. under dit ur m.m) kan selvbruneren ikke absorberes.

  • En vegansk selvbruner.
  • Cruelty free.
  • Bæredygtig.
  • Med hyaluronsyre og Vitamin C.
  • Smart pumpe der gør det nemt at dosere.
  • Indeholder 473 ml.

b.tan Glow your own way Next Level Selvbruner

Yderligere information

Producent