Tilbud

Environ Juleæske Body Essentials Celebration Duo

940,00 kr.

Indeholder 2 produkter

Beskrivelse

Environ Body Essentials Celebration Duo er en juleæske med 2 skønne produkter!

Environ Body Essentials Celebration Duo er en juleæske der giver dig et fantastisk FUGTBOOST til din hud. Samtidig giver den også en række vigtige vitaminer. Et skønt body sæt du kan give som gave til veninden eller bare til dig selv.

Alpha Hydroxy Derma-Lac Lotion hjælper med at booste hudens naturlige fugt niveau

Environ Alpha Hydroxy Derma-Lac® er en let duftende lotion, der hjælper med at blødgøre tørre og ru hudområder, f.eks. på albuer og hæle. Samtidig hjælper den med genopfriske hud, der ser mat og træt ud. Og den booster hudens naturlige fugt niveau. Eksfoliere huden blidt og forbedre hudens tone, så den får et smukt og sundt udseende.

Smør hele kroppen ind morgen og aften for at gøre huden blødere og glattere. For at få optimal effekt bør Alpha Hydroxy Derma-Lac® Lotion altid anvendes sammen med A,C & E body Oil.

Bekæmp fornemmelsen af meget tør hud eller et udtørrende indeklima. Ved at bruge Alpha Hydroxy Derma-Lac® Lotion i ansigtet får huden et lejlighedsvist fugtboost.

Indeholder 200 ml.

Vitamin A, C & E face & body Oil som giver nyt liv til solskadet hud

Environ Vitamin A, C & E face & body Oil er en let og nærende olie til ansigt & krop. Den er fyldt med høj koncentration af A-, C- og E-vitaminer og essentielle antioxidanter.

  • Plejer huden og forbedre fine linjer
  • Giver huden en strålende sund glød.
  • Nærer og beskytter huden.
  • Forbedrer problemhud, så hudens generelle udseende bliver sundere og mere strålende.

Indeholder 200 ml.

Environ Juleæske Body Essentials Celebration Duo

Yderligere information

Producent