Environ 3DSynergé Filler Creme

710,00 kr.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ 3DSynergè Filler creme er en POWERBOOSTER til linjer og rynker og som fylder huden op med hyaluronsyre.

Environ 3DSynergé Filler Creme er en avanceret ‘powerhouse’ booster. Den er udviklet til at målrette forekomsten af linjer, rynker og tab af volumen og afsløre en synligt glattere. Den giver mere fast og naturligt fyldigere hud. Cremen giver utrolig meget fugt til huden, da den har et højt indhold af hyaluronsyre. Når man begynder at kunne mærke og se, at man mister fylden i huden eller har begyndende eller dybe fuger, så er denne her et must at bruge.

Anbefales at bruge morgen og aften, hvis man ønsker en hurtigere og bedre effekt.

TIP: Få endnu mere effekt ved at bruge en Cosmetic skin roller først. Dernæst påfør så Environ 3DSynergè Filler Creme og smør godt ind i huden. Den trænger hurtig ind i huden.

Hvis man bruger andre serum fra Environ, som f.eks Colostrum gel eller Antioxidant gel, så anbefales det at bruge 3DSynergè Filler Creme. Denne bruges som det første og så blandes Colostrum eller Antioxidant sammen med din foretrukne AVST A-vitamin creme (AVST 1-5) som en skin Cocktail.

Er man på Youth EssentiA serien, så anbefales det at man bruger C-Quence serum (1 – 4 serum Plus). Denne bruges som det første og derefter 3DSynergè Filler creme ovenpå og afsluttende Defence Crème eller Defence Crème Plus.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...