Environ Antioxidant & Peptide Eye Gel

370,00 kr.

Indeholder: 15 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Antioxidant & Peptide Eye Gel er lækker mild og frisker op!

Environ antioxidant & peptide eye gel er en utrolig mild, opfriskende eye gel der er rig på antioxidanter, peptider og vitaminer. Det er en creme som hjælper med at udglatte fine linjer.

Denne fantastiske øjengel fra Environ er videnskabeligt udviklet og specielt god til sarte øjenomgivelser. Cremen er med til at give et mere frisk og ungdommeligt udseende.

Den kan anvendes både morgen og aften.

TIP: Få mere ud af din øjencreme ved at blande den sammen med Mela-Even Cream og lav en eye skin cocktail.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...