Environ Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser

795,00 kr.

Indeholder: 30 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser giver huden et foryngende boost.

Environ Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser er en lækker og luksuriøs, multifunktionel serum creme. Cremen indeholder en trilogi af peptide-komplekser. Den er med til at bevare hudens ungdommelighed ved at give den et foryngende boost.

En luksuriøs, multifunktionel creme, der indeholder en trilogi af peptide-komplekser – Matrixyl®3000, Trylagen og Matrixyl® Synthé 6®. Dertil kommer også fugtgivende ingredienser og E-vitamin.

Alt dette medvirke til synligt at bevare hudens ungdommelighed og giver huden et aldersbekæmpende BOOST, så huden kommer til at se ung og glat ud i længere tid.

TIP: Bland serum med din fortrukne A-vitamin fugtighedscreme og din hud vil få en skøn og effekt skin Cocktail.

Og du kan også med fordel bruge din Cosmetic Skin Roller først og din hud vil optage det 100 x bedre.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...