Environ Low Foam Cleansing Gel

395,00 kr.

Indeholder: 200 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ low foam cleansing gel renser din hud mildt!

Environ low foam cleansing gel er en mild rensegel fra Environ. Den fjerner blidt overskydende fedt, makeup og snavs og den vaskes nemt af og får huden til at føles genopfrisket og ren.

Den indeholder en kombination af overfladeaktive stoffer og blødgørende ingredienser. Produktet fjerner overskydende fedt, makeup og snavs fra hudoverfladen. Samtidig medvirker den til at bevare hudens naturlige fugtbalance.

Den er min favorit, da jeg synes den er utrolig nem at bruge og min hud føles så dejlig ren og frisk.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller telefon når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...