Environ Purifying Anti-Pollution Masque

485,00 kr.

Indeholder: 75 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Purifying Anti-Pollution Masque der har en beroligende effekt på en stresset og sensitiv hud.

Få en ren og klar hud med Environ Purifying Anti-Pollution Masque. En multifunktionelle kulmaske fra Environ. Den indeholder japansk trækul og specielle planteekstrakter, som absorberer urenheder fra forurening, er balancerende og samtidig fugtgivende.
Den efterlader din hud med et genopfrisket udseende.

  • Din hud vil føles utrolig ren og frisk.
  • Hjælper med at absorbere urenheder i huden.
  • Fugtgivende.

Anvendelse:

Rens huden grundig og kom masken på i 20 min. Vask den godt af og brug så dine foretrukne produkter. Masken kan bruges op til 2-3 x om ugen. God til rosacea og sensitiv hud.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...