Environ Vita-Enriched Colostrum Gel

520,00 kr.

Indeholder: 30 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Vita-Enriched Colostrum Gel der giver hudens immunsystem et boost

Environ Vita-Enriched Colostrum Gel er en serum giver hudens immunsystem et boost og kan hjælpe med at beskytte sensitiv hud. Den sørger for at huden kommer til at føles blød, beroliget og ser genopbygget ud.

Et avanceret serum, som beroliger og udglatter inflammerede, irriterede og problematiske hudtilstande og forbedrer hudens immun funktion.

Colostrum Gel får huden til at føles levende og sund og er desuden et blidt produkt, som kan bruges af Environs førstegangsbrugere.

Anbefales til bl.a Rosacea hud.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...