Environ Intense C-Boost Mela-Even Cream

430,00 kr.

Indeholder: 25 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Intense C-Boost Mela-Even Cream med højt indhold af koncentreret C-Vitamin

Environ Intense C-Boost Mela-Even Cream er en højt-koncentrerede og avancerede C-vitamin creme. Den hjælper med at genvinde udseendet af en sundere hud med en jævn og strålende glød. C-Boost giver en sundere hud med en jævn og strålende glød. Forbedre synlige tegn på solskader.

TIP:

Bland den sammen med din Vita-Peptide Eye Gel eller Antioxidant & Peptide Eye Gel og lav en fantastisk eye skin cocktail, der både er anti-age og giver et boost af C-vitamin.

Få mere ud af din hudpleje ved at rulle din hud med en Cosmetic skinroller.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...