Udgivet i

Environ DF Special facial treatment i London

Environ DF Special facial treatment i London

Environ DF Special facial treatment i London den 18. maj 2023

Den her specielle ansigtsbehandling ( Environ DF Special facial treatment ) havde jeg booket hjemmefra, da det er en behandling, som jeg tilbyder selv i min klinik. Jeg har siden 2017 haft DF apparatet i min klinik, men det er ikke muligt at give mig selv den behandling og derfor vil jeg gerne have den behandling på mine rejser. Environ er ret stort i London, så der var en del der havde DF apparatet og tilbød behandlingen. . Det er en ret speciel behandling og samtidig meget eksklusiv og effektiv behandling.

Her kan du læse om Environ DF Special facial treatment som jeg tilbyder i min klinik, KLIK HER. 

Jeg tog min Environ Gold roller med, så de kunne bruge den i selve behandlingen. Det opfordrer jeg altid mine kunder til, da man derved optager de aktive produkter 100 x bedre og hvem ønsker ikke det. Så derfor tog jeg selvfølgelig min Gold roller med 🙂

Jeg har skrevet et blogindlæg om det at bruge kosmetisk skin roller og hvorfor det er et fantastisk redskab at have. KLIK HER

Et spørgeskema der tog en 10 min.

Før behandlingen skulle jeg udfylde en del spørgsmål og det tog ca 10 minutter. Vedrørende allergier, botox, fillers, hudens tilstand osv.

Hun startede med at rense af og der tog hun ikke rigtig ved, og jeg tænkte: Åh nej, det magter jeg ikke. Jeg kan godt lide, at man som behandler bruger hele hånden når man renser huden. Sådan at man kan mærke hendes hænder og at der allerede ved afrensningen sættes gang i blodcirkulationen i ansigtet og på hals og decolletè.

Efter afrensningen gik hun i gang med at rulle huden med min Gold roller. Hun gjorde det i langsomme bevægelser, hvor jeg selv gør det hurtigere.
Serum kom på og hun gik i gang med DF apparatet. Det er en god og meget effektiv behandling og selvom man både ruller huden og giver galvanisk strøm, så bliver huden IKKE rød og irriteret efter end behandling.

Når man får denne specielle behandling, så penetreres serum 40 x dybere ind i huden og når man så ovenikøbet bruger en kosmetisk skinroller. Ja så gange det med 100 x mere. Der anvendes både Lontoforese (galvansisk jævnstrøm) & Sonoforese (Ultralyd) – begge på èn gang. Det er det som gør denne behandling så unik.

Environ DF Special facial treatment i London

Intens men behagelig behandling

Selvom man arbejder så intens på huden, så føles behandlingen behagelig og man kan mærke lidt flimmer omkring øjnene, når proben er tæt på. Ellers kribler det lidt i huden, men på en god måde. Jeg kan godt lide, når jeg kan mærke huden arbejder under en behandling.

Efter hun havde været rundt med proben i hele ansigtet kom Alginate masken på. Jeg ville ikke have det på mine øjne og mund. Det er ikke lige mig.
Det er en fantastisk god maske og den virker kølende.

Jeg følte dog jeg havde noget af den på ved mit ene øje og derfor kunne jeg ikke rigtig slappe af. Hun kørte med en rulle ovenpå masken. Det gør vi ikke i Danmark mere, men i England gør de åbenbart. Det føltes som meget lang tid og jeg havde heller ikke en pude under mine knæ. Derfor begyndte jeg at tænke på hvornår jeg var færdig og blev lidt urolig. Til sidst spurgte jeg hende hvor længe jeg skulle have masken på endnu. Hun begyndte at massere min nakke og det hjalp rigtig meget, så mit fokus omkring det omkring mit ene øje blev mindre.

En god afslutning med fint resultat!

Da jeg fik masken af og efterfølgende produkter på, føltes min hud rigtig godt mættet, gennemfugtet og plumpet (fyldig), Jeg kunne mærke at huden arbejdede og det var en god fornemmelse.

Efter endt behandling fik jeg ikke et spejl, så jeg kunne se min hud, men der var et stort spejl i rummet, så da jeg havde fået bluse på, så kunne jeg se, at min hud så fantastisk ud. Da jeg kom ud af rummet, fik jeg tilbudt en kop te som smagte dejligt.

Pris: 130 Pund = 1134,50 Kr.
Behandlingen tog 1 time og 45 min.