Udgivet i

Ansigtsbehandling i Nice den 21. april 2023

Ansigtsbehandling i Nice den 21. april 2023

En ansigtsbehandling i Nice med plads til forbedring!

Fik en ansigtsbehandling i Nice, hvor der var plads til små forbedringer, der dog alt i alt gav stof til eftertanke.

Jeg havde ikke booket en behandling i forvejen som jeg egentlig altid plejer at gøre. Tænkte jeg ville finde en klinik når vi gik rundt i Nice.

Og der var faktisk utrolig mange kosmetologer/klinikker i Nice, så det må betyde at franskmændene går meget op i deres hud og udseende. Det lovede godt tænkte jeg.

Kommunikation kan være en udforing i udlandet!

Den første klinik jeg gik ind i og ville bestille en tid kunne hun kun fransk og jeg måtte fortælle med mine hænder hvad jeg ønskede. Hun forstod det ikke eller ville ikke forstå det. Jeg kunne se at imellem kabinerne var der åbent forneden og foroven og derved kunne man høre alt hvad der skete i klinikken, imens man fik sin behandling. Jeg valgte at gå igen, da vi ikke kunne kommunikere sammen og for mig der det vigtigt, at der er ro under behandlingen.

Senere på dagen fandt jeg et sted tæt på den lejlighed vi boede i. Der var også et skilt i døren, at de kunne engelsk. Jeg fik bestilt en tid til fredag den 21. April kl 11 til ansigtsmassage. Det ville tage 1 time. Prisen spurgte jeg ikke om.

Det er altid spændende at se hvordan de gør andre steder i verden!

Jeg glæder mig altid når jeg skal have en behandling og er samtidig spændt. Det at være kunde må man som sagt aldrig glemme, når man til dagligt er behandleren. Jeg er altid spændt på hvad de kan i det land jeg nu er på ferie i og jeg kan altid lære noget. Om det er godt eller mindre godt.
Jeg ankom 15 min før min tid, da jeg ikke vidste helt med gåturen derhen.

Jeg kommer ind og hun er i gang med en pedicure og hun siger hej og at jeg kan tage plads. Kl 11:10 kommer hun hen til mig og fortæller der lige vil gå 10 min før hun er klar. Jeg ligger først på briksen kl 11:31 og hun undskylder med at den behandling kunden før mig tog længere tid end regnet. Det burde hun allerede have sagt, da jeg ankom kl 10:45, at hun var forsinket. Så kunne jeg have gået en tur eller fået en kold cola zero et sted i nærheden og nydt den dejlige forårssol der var.

Forventningerne blev ikke opfyldt helt!

Men nu lå jeg på briksen og jeg glædede mig. Jeg måtte bede om et tæppe til at have over mig og det fik jeg. Hun startede med at rense mit ansigt, men hun rensede ikke min hals og decolleté. Den massage var en meget let massage og nok mere nusseri. Hun tog desværre slet ikke ved og det kan man også se på den video. Mine ansigtsmuskler blev ikke masseret godt og grundig igennem. Jeg faldt hen et par gange og fik da slappet af, da vi hver dag gik over 15 km, så bare det at ligge på briksen og blive nusset og rørt på, var afslappende. Hun masserede også min nakke, men igen tog hun ikke ved.

Behandlingen tog ca 50 minutter
Pris 75 Euro = 562,50 Kr

Jeg fik ikke tilbudt et glas vand efter endt behandling.

Jeg havde faktisk lyst til at give hende en japansk Lifting, så hun kunne mærke hvor godt det gør at få ansigtsmassage i dybden. Alle ens ansigtsmuskler bliver masseret godt og grundig igennem. Og det at bruge hele sin hånd i en ansigtsmassage er vigtigt.

Konklusionen blev!

Selvom jeg ikke var tilfreds, så lærer jeg faktisk alligevel noget. Og som jeg altid siger, så må man som kosmetolog aldrig glemme hvor vigtigt det er selv at få behandlinger. Jeg har oplevet en del gange, at kosmetologen ikke selv har fået den behandling de udfører på mig, for ellers ville de tage mere fat og vide hvor vigtigt det er med et godt håndværk.