Udgivet i

Japansk Lifting i Barcelona

Japansk lifting i barcelona

Japansk Lifting er ansigtsgymnastik for huden

Lørdag den 3. juni vågnede jeg tidligt og tænkte, at det var lang tid siden, jeg havde fået en japansk Lifting i Barcelona. Jeg gik ind og kiggede flybilletter og fandt en god pris til kun 1100 kr. Så jeg skrev fluks til Laura i Barcelona (Lone Sørensens svigerdatter) og spurgte om hun kunne den 16. juni.

Vupti det kunne hun og så blev der booket fly og hotel. Jeg bookede også zoneterapi på mine hænder. Alle, der virkelig arbejder og bruger deres hænder meget, burde prøve zoneterapi på hænderne. Det er lige så fantastisk som Japansk Lifting.

Lone Sørensen er ophavskvinden bag Japansk Lifting og hun bor i Barcelona. Hun rejser verden rundt og uddanner i Ansigts Refleksterapi (zoneterapi i ansigtet), håndrefleksterapi, Japansk Lifting og andre behandlinger. Hendes svigerdatter Laura er utrolig dygtig og derfor flyver jeg gerne til Barcelona for at få behandling af hende.

Endelig kom dagen og jeg kørte mod Billund kl 6:30 og jeg skulle flyve kl 9:30 med ankomst til Barcelona kl 12. Det betød, at jeg havde over 6 timer kun for mig selv i Barcelona og jeg startede med at få en is og kigge butikker. Og jeg nød virkelig Vivian tid og det at jeg kunne gøre lige det jeg havde lyst til ;-). Senere på eftermiddagen fik jeg lækker sushi og nød den skønne udsigt til stranden og havet.

Fra Barcelona centrum er der ca 6 km ud til hvor klinikken er, så jeg valgte at gå derud og tage en taxa hjem om aftenen.
Lidt over 26.000 skridt blev det til den dag.

Den Japanske lifting er en lækker behandling!

Jeg glæder mig ALTID meget til at få Japansk Lifting af Laura, da det er vigtigt som kosmetolog også at få denne specielle behandling engang imellem selv. Det er nemlig vigtigt, at man trykker og masserer de rigtige steder og at selve trykket bliver udført korrekt. Man kan let komme til at lave behandlingen på ens egen måde, men lige netop ved Japansk Lifting er det vigtigt, at det udføres korrekt. Det er nemlig en blanding af zoneterapi, lymfedrænage og dybdegående ansigtsmassage i et.

Så når jeg ligger på briksen, så nyder jeg virkelig behandlingen, men jeg er samtidig også meget opmærksom på hvad hun gør. Hvordan føles selve trykket, og jeg følger nøje med og tager også nogle videoer imens. Det har jeg lært at kunne, imens jeg får behandling.

Efter endt behandling gav hun mig 1 times håndzoneterapi og det er jeg så meget fan af. Jeg fik det første gang i 2019 og har fået det 5 x siden. Der slappede jeg totalt af og gav mig helt hen.

2 timer var gået og jeg havde det fantastisk :-). Klar til at komme tilbage til Barcelona centrum og nyde en aften gå tur.

Siden 2017 har jeg været i Barcelona 1-2 x årligt og få Japansk Lifting (med undtagelse i 2020 og 2021 pga Corona).  Dette vil jeg fortsætte med, da jeg hele tiden vil give mine kunder den bedste oplevelse.

  • Prisen for Japansk Lifting 90 Euro – 675 Kr ( varighed 60 min )
  • Zoneterapi hænder 90 Euro – 675 Kr ( varighed 60 min )

Her kan du læse meget mere om Japansk Lifting ved at trykke her.