Udgivet i

Vivian Hede Kosmetisk Klinik har 4 års fødselsdag

Vivian Hede Kosmetisk Klinik har 4 års fødselsdag

Så er der allerede gået 4 år hos Vivian Hede Kosmetisk Klinik!

Vivian Hede Kosmetisk Klinik har 4 års fødselsdag og det skal fejres med lækre tilbud. Derfor får du fra d. 1. – 14. Juli hele 20% rabat på alt Environ & Beauté Pacifique. Du kan bestille det via mail eller komme en tur forbi klinikken.

Det er helt utrolig at der allerede er gået 4 år siden jeg startede min forretning. Jeg vil gerne takke alle jer kunder, i gør det fantastisk at komme på arbejde hver dag.

Udgivet i

Vivian Hede Kosmetisk Klinik har 3 års fødselsdag

Vivian Hede Kosmetisk Klinik - 3 års fødselsdag

Klinikken har 3 års fødselsdag og det skal fejres.

Klinikken har nu allerede 3 års fødselsdag og det skal fejres med nogle rigtig gode tilbud. Derfor er der gode rabatter på vores bestsellere, samt tillæg på behandlinger.

Du får 20% RABAT på Environ, Beauté Pacifique og Glo Minerals. Gælder fra den 1. – 14. Juli.

Dertil kommer også, at du får rettet og farvet bryn GRATIS når du booker Oxygen Facelifting. Gælder hele Juli måned.

Du kan vælge mellem følgende behandlinger.

  • Oxygen facelifting 75 min. KUN 699,- Dkk
  • Oxygen facelifting deluxe med ekstra muskelstimulation 90 min. KUN 799,- Dkk

Kollund Privat hospital fejrer også klinikkens 3 års fødselsdag. De giver alle kunder i Juli måned en GRATIS behandling, i deres Beauty Angel lys efter endt behandling. Værdi 150,- Dkk.

Udgivet i

Aften event med Beautè Pacifique

Beauté Pacifiques

Kom til en spændende aften med lækker effektiv dansk hudpleje, skabt til danske kvinder.

Vivian Hede - Kosmetisk klinik afholder i samarbejde med danske Beautè Pacifique et aften event i skønhedens tegn. Interessant foredrag med, hvor du vil blive guidet igennem hudpleje fra top til tå.

Der vil være konkurrence om Lækre produkter. Lidt lækkert til ganen.
Billet pris 75 kr

Torsdag d. 3. nov - Kl. 19:00

20 % rabat på alle hudpleje produkter fra Beautè Pacifique
(kun den aften)

Sted:

Privathospitalet Kollund

Bredsdorffvej 10, Kollund
6430 Kruså

Tilmelding til Vivian Hede på tlf. 53845075

Udgivet i

Nyt produkt fra Beauté Pacifique

Kom og prøv de nye produkter Beauté Pacifique , det er en stærk og meget hudvenlig Vitamin A creme. Den er effektivt forebygger og reparerer, tynd og gennemsigtig hud, solskader, aldersforandringer og uren hud.

Se produkterne her:
Clinical Super 3 Booster
Clinical Super3 Exfoliator

 

Udgivet i

Vivian Hede åbner Kosmetisk Klinik på Kollund Privathospital

Vivian

Siden jeg blev uddannet kosmetolog i 2006 hos Inter-Clinitique har jeg indhentet stor erfaring indenfor skønhedsbranchen. Jeg har været rådgiver i kosmetikbranchen, konsulent for kosmetisk udstyr, der bliver brugt på klinikker landet over samt behandlet partienter på den kosmetiske afdeling på Aleris Hamlet i Esbjerg & Herning.

ÅBNINGSDATO 3/7-2015 kl. 0830

Med al den erfaring åbner jeg nu en kosmetisk klinik på Privathospitalet Kollund, hvor jeg ønsker at hjælpe enhver, der ønsker sig en pænere hud.

Hudpleje skal være nemt og enkelt og for alle og derfor vejleder jeg gerne om de mulige løsninger der skal til for optimal pleje af din hud.

Jeg foretrækker at arbejde med A-vitamin, dels fordi det har en solid videnskabelig dokumenteret effekt på huden og dels fordi jeg har set fantastiske resultater med de 2 mærker jeg har udvalgt til min klinik.

A-vitamin er væsentlig for væksten og vedligeholdelsen af overhuden (epidermis) samt kollagen og elastin.

A-vitamin har effekt på akne, solskadet hud, rynker og til en vis grad på pigmentforandringer.

Derfor har jeg nøje udvalgt produkter til min klinik som jeg kan stå indenfor og som jeg ved gør en forskel på huden. Det er vigtigt at kunne tilbyde de rigtige behandlinger til den specifikke hudtilstand.

Det handler om at reparerer huden, bremse hudens ældningsproces, forbedre opståede hudtilstande og ikke mindst få en flot og sund hud, UDEN at det skal gøre ondt eller efterlade huden “stresset og hidsig” af udseende. Dvs. rød og ekstra sensitiv, som kan opleves efter diverse skrappe behandlinger.

Environ tilfører A-vitamin i meget høje doseringer. Den trinvise optrapning (Step-UP-System) og intensive behandlingstrin er enestående i verden.

Det omfattende og individuelle plejesystem er baseret på videnskabelige studier. Det garanterer den højeste kvalitet og sikkerhed.  Alle produkter kontrolleres regelmæssigt, af tre uafhængigt  autoriserede kontrollerende instanser indenfor biokemi, mikrobiologi og vitaminforskning. Den høje produktkvalitet, som overholder de internationale ISO-retningslinjer, har modtaget en præmie fra det Schweiziske Vitamininstitut (ISV).

Beautè Pacifique er dansk hudpleje, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Deres A-vitamin er videnskabeligt dokumenteret fra Marselisborg Hospitals dermatologiske afdeling.

derma-kosmetik – eller cosmeceuticals, som det kaldes internationalt. Vderma-kosmetik stås skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger tæt på grænsen til lægemiddel.

Hos VivianHede får du:

  • Professionelle behandlinger skræddersyet til din hud og tilstand.
  • Skønhedsbehandlinger der giver resultater.
  • Grundig vejledning
  • Dig & din hud er i centrum
  • Samarbejde med hudlæge & sygeplejerske
  • Før og efterbehandling ved kosmetisk indgreb
  • Klinikken er både for mænd & kvinder og i alle aldre