Environ Sebu-Lac Lotion

330,00 kr.

Indeholder: 60 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Sebu-Lac Lotion der tilfører vigtige næringsstoffer til huden

Sebu-Lac Lotion er en meget let og delikat tyndtflydende lotion. Den tilfører vigtige næringsstoffer til huden og samtidig regulerer og bevarer fugtniveauet i huden, så fremkomsten af tør og skallende hud minimeres. Den indeholder AHA og BHA frugtsyrer i en formulering, der let kan absorberes. Derved hjælper den til at fugte og blødgøre ujævn hudtekstur.

  • Tilfører nyt liv til huden og efterlader huden med et sundt og strålende udseende.
  • Støtter hudens naturlige eksfolierende funktion.
  • Fremmer optagelsen af nærende ingredienser og binder fugten til huden.
  • Hindrer bakterieangreb på hudens overflade og fremmer en hurtigere helingsproces.

OBS: Bland lige dele af Sebu-ACE Oil sammen med Sebu-Lac Lotion i hånden og masserer blidt ind i huden indtil blandingen er absorberet. Anvendes morgen og aften.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Dette er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...