Environ Sebu-Clear Masque

380,00 kr.

Indeholder: 50 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Sebu-Clear Masque der indeholder BHA og AHA frugtsyrer

Environ Sebu-Clear Masque er en fantastisk god og innovative maske der indeholder både BHA og AHA frugtsyrer, samt Tea Tree bladolie. Masken eksfolierer og renser effektivt de døde hudceller væk fra de tilstoppede porer. Dette fremmer dermed en sundere og problemfri hud.

  • Er mild ved huden.
  • Salicylsyre (BHA) er med til at eksfoliere huden mildt og opløser de døde hudceller.
  • Mælkesyre (AHA) er med til at eksfoliere huden mildt og øger hudens naturlige fugtbalance.
  • Tea Tree bladolie har med sine antiseptiske evner mulighed for at reducere bakterie- og infektions angreb i og på hudens overflade.

OBS: Lad masken sidde på i 10-20 minutter og afrens med lunkent vand. Brug masken hver 2. eller 3. aften.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...