Environ Sebu-Wash Gel Cleanser

360,00 kr.

Indeholder: 150 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Sebu-Wash Gel Cleanser som renser huden mildt med Salicylsyre

Sebu-Wash Gel Cleanser er en god dobbeltvirkende, let skummende rensegel, der er formuleret til at fjerne overskydende talg og renser tilstoppede porer, uden at fjerne hudens naturlige fugtbeskyttelse. Huden føles matteret, renset og opfrisket.

  • Mild dybderensende.
  • Renser og fjerner urenheder.
  • Eksfolierer huden mildt med Salicylsyre, som hindrer huden i at tilstoppe.
  • Fjerner overskydende talg fra hudens overflade, samt genopretter og re-balancerer hudens egen naturlige oliebalance.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...