Environ Night Seriénce Night Serum

620,00 kr.

Indeholder: 30 ml.

Beskrivelse

Environ Night Seriénce Night Serum der forbedrer en hud, der viser tegn på stress og træthed.

Environ Night Seriénce Night Serum er en meget avanceret nat-booster serum. Den er udviklet til at bekæmpe de negative påvirkninger af stress og efterlader huden med et mere strålende og ungdommeligt udseende.

Seriénce Night Serum er udviklet med den intelligente Malakit neuropeptid kompleks. Det er videnskabeligt bevist ift. at beskytte, nulstille, afslappe og forbinde huden indefra, celle for celle, aften efter aften.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt. Så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent