Environ Mela-Fade Serum System

670,00 kr.

Indeholder: 2 x 30 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Mela-Fade Serum System som indeholder en koncentreret blanding af vitaminer, mælkesyre og botaniske planteekstrakter.

Environ Mela-Fade Serum A & B er en del af Environ’s innovative Mela-Fade Serum System. De indeholder en koncentreret blanding af vitaminer, mælkesyre og botaniske planteekstrakter, der hjælper med at forbedre ujævn hudtone og hyperpigmentering.

  • Hjælper med at reducere udseendet af ujævn hudtone og hyperpigmentering.
  • Forbedre synlige tegn på solskader.
  • Efterlader huden med en flot og sund glød.

TIP:

Få endnu mere ud af Serum A & B ved at bruge en Cosmetic skin roller først (aften).

  1. Rens huden grundig.
  2. Brug din Cosmetic Roller.
  3. Brug A&B Serum (lige meget af hver og lav en skin Cocktail og massèr grundig ind i huden).
  4. Derefter anvendes din foretrukne serum og A-vitamin creme.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...