Tilbud

Environ Daily EssentiA Skincare Collection

Original price was: 1.600,00 kr..Current price is: 1.080,00 kr..

Indeholder 5 produkter

Beskrivelse

Environ Daily EssentiA Skincare Collection er det perfekte sæt at starte med!

Her er en gaveæske med Daily EssentiA Skincare Collection, til dig der gerne vil starte op på Environ eller som er i gang.

Det her er altså kittet til ALLE

  • KUN 1080 Kr
  • VÆRDI 1600 Kr

Spar ca 30 % på dette fantastiske starter kit.

Gaveæsken indeholder:

 

Den er OPLAGT til dig, som går og overvejer at starte på Environ eller som er på Step 1 i A-vitamin.

I dette kit får du renseolie og opstart på Step-Up Systemet med det første step, eye gel og sågar også Derma-lac Lotion og ACE Body Oil. Du kan bruge de to sidstnævnte hver for sig. Men også blandet sammen og det er oplagt at bruge det i stedet for en bodylotion. Så får du nemlig næret og opstrammet din hud.

Du bruger kittet således:

Dual Action Pre-Cleansing Oil (60 ml) – påføres tør hud og kan fjerne makeup og mascara. SKAL fjernes med en vatrondel eller vaskeklud og rens efter med en rensegel eller en rensemælk og toner.

Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1 (alm. str.) – Dag/Natcreme som påføres ren hud morgen og aften. Er huden tør, kan der tilføjes et par dråber af ACE Body Oil som blandes med cremen i hænderne og påføres. (Anbefal gerne et passende serum for den mest optimale oplevelse.)

Vita-Peptide Eye Gel (alm. str.) – tag en halv pump og fordel det på øjenomgivelserne morgen og aften. Du kommer til at se resultater ret hurtigt, hvis du har lidt tør hud eller fine linjer omkring øjnene.

Alpha Hydroxy Derma-Lac Lotion (60 ml) – det er en sand lille mirakelmager. Brug den alene som bodylotion – eller bland den med ACE Body Oil (bland i hænderne) og få en mere cremet og nærende effekt til den tørre hud. Derma-Lac Lotion peeler og fugter huden intenst. Den er genial til tørre skinneben, ru albuer og hæle, men også fantastisk som en aftersun f.eks.

Vitamin A, C & E Body Oil (60 ml) – Olien nærer selvsagt huden og giver en synergieffekt sammen med Derma-Lac Lotion. I olien findes A-vitamin, som normaliserer huden. Dvs. den kan hjælpe med at sikre ensartet pigment, rynker bliver finere, fastheden bedre og hudens modstandskraft og samlet udtryk forbedres. Denne olie kan som sagt også bruges i dag/natcreme, hvis huden føles tør.

Yderligere information

Producent