Environ Alpha Hydroxy Derma-Lac Lotion

450,00 kr.

Indeholder: 200 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Alpha Hydroxy Derma-Lac Lotion hjælper med at booste hudens naturlige fugt niveau

Environ Alpha Hydroxy Derma-Lac® er en let duftende lotion, der hjælper med at blødgøre tørre og ru hudområder, f.eks. på albuer og hæle. Samtidig hjælper den med genopfriske hud, der ser mat og træt ud. Og den booster hudens naturlige fugt niveau. Eksfoliere huden blidt og forbedre hudens tone, så den får et smukt og sundt udseende.

Smør hele kroppen ind morgen og aften for at gøre huden blødere og glattere. For at få optimal effekt bør Alpha Hydroxy Derma-Lac® Lotion altid anvendes sammen med A,C & E body Oil.

Bekæmp fornemmelsen af meget tør hud eller et udtørrende indeklima. Ved at bruge Alpha Hydroxy Derma-Lac® Lotion i ansigtet får huden et lejlighedsvist fugtboost.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...