Tilbud

Beautè Pacifique Dagcreme SPF15

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 169,00 kr..

Indeholder: 50 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Få intens og langtidsvirkende fugtpleje med Beautè Pacifique dagcreme til ansigtet med solfaktor SPF15.

Beautè Pacifique dagcreme SPF15 er beriget med et særligt UV-filtersystem, der giver en effektiv beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

Denne creme er nøglen til at beskytte din hud mod forbrænding og rødme forårsaget af solstråler. Den reducerer risikoen for tidlige solskader, der kan påvirke hudens aldringsproces.

Dagcremen med solfaktor er en avanceret videreudvikling af vores klassiske fugtighedscremer. Den bevarer den samme lækre og lette konsistens, der giver din hud masser af fugt.

Fordele en rigelig mængde creme jævnt i hele ansigtet og massér den blidt ind i huden. Cremen påføres som det sidste trin i din plejerutine for at skabe en vandbindende og solbeskyttende barriere øverst i overhuden.

Hvis du planlægger at opholde dig længe i solen, tage på solferie eller hvis din hud er ekstra sart og følsom, anbefaler vi at supplere med en solcreme for ekstra beskyttelse af din hud.

Med denne avancerede dagcreme med solfaktor er du godt rustet til at nyde solen, samtidig med at du bevarer en sund og strålende hud. Forkæl din hud med den optimale fugtpleje og solbeskyttelse!

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...