Udgivet i

Environ DF facial i Las Vegas i August

environ-df-facial-i-las-vegas-i-august

Environ DF facial i Las Vegas den 16. August 2023

Det er altid spændende hvordan man kan møde nye bekendtskaber via de sociale medier. Jeg postede i start august på Instagram et billede med hvilken “Environ Toner der passer til din hud” og skrev hashtag #environskincare. Det så Carrie der arbejder for Environ i USA.

environ-df-facial-i-las-vegas-i-augustHun skrev om jeg ville oversætte det til engelsk og sende til hende. Det ville jeg gerne. Jeg spurgte hende så hvor hun ville anbefale mig at få en Environ DF facial, nu hvor jeg skulle på ferie i USA. Hun anbefalede mig Cathy i Las Vegas og vi begyndte at skrive sammen med Cathy og jeg fik en tid den 16. August kl 13.

Jeg glæder mig altid når jeg skal have en ansigtsbehandling og synes det er en god måde at udvikle sig på og samtidig forkæle min hud.

Det var hjemme hos hende privat ca 20 minutters kørsel fra Las Vegas, hvor hun havde klinik og vi startede med en god snak om Environ og ansigtsbehandlinger.

Cathy er en smuk kvinde i sin bedste alder med børn på min alder. Det kunne man ikke se. Wow hun og hendes hud så fantastiske ud og jeg var imponeret over hende og hendes skønne måde at være på.

En speciel behandling hvor der anvendes Iontoforese og Sonoforese

environ-df-facial-i-las-vegas-i-augustEnviron DF er en ret speciel behandling, hvor der anvendes både Iontoforese (galanisk jævnstrøm) og Sonoforese (ultralyd) – begge på én gang.
Det får det aktive serum man bruger i behandlingen til at penetrere 40 x dybere ind i huden. Og hvis man så bruger en skin roller i behandlingen, ja så kan du lige gange det med 100 oveni ✔️

Jeg havde taget min Gold roller med til USA, men jeg er ikke bedre end mine kunder, at jeg glemte den på hotellet og det opdagede jeg da jeg sad i taxaen på vej derud Ja det kan også ske for mig….

Der er altid meget grundig afrensning i en Environ DF behandling og selvom behandlingen er meget aktiv og dybdegående, så bliver huden slet ikke rød eller irriteret. Jeg mærkede ganske lidt prikken og flimren for mine øjne. Hun startede med at rulle min hud med en roller jeg fik af hende. Det var body roller fra Environ, men den kan også bruges i ansigtet.

Jeg manglede lidt at hun dybderensede min hud – det gør jeg i den Environ DF facial jeg tilbyder. Jeg fik en let massage på mine hænder og arme og lidt skuldermassage imens jeg lå med Alginate masken.
Min hud føltes godt plumpet og fyldig efter behandlingen og jeg fik en skøn drik. Jeg fik behandlingen til en god pris, da hun arbejdede for Environ USA og jeg havde lavet det Instagram til dem på engelsk.