Udgivet i

Face yoga på Kos

Face Yoga på Kos

Face yoga på Kos den 18. Juli 2023 glemmer jeg ikke lige sådan….. men ikke på den måde jeg havde troet…

Vi kender alle yoga og hvad godt det gør for kroppen og samtidig toner og strammer huden op, så selvfølgelig skulle jeg da også prøve face yoga, som nabo hotellet tilbød i deres spa afdeling.

Jeg glædede mig vildt meget og havde store forventninger. Der var 34 grader, så det var dejligt at komme ind i et behandlerrum med aircondition. Jeg fik et håndklæde over mig (det dækkede ikke det hele), men det var fint nok, da det var sommer.

Hun startede med at rense min hud og igen var det kun med fingerspidserne, det blev gjort. Det giver bare slet ikke det samme som at bruge begge hænder. Det er også vigtigt at man har det rigtige tryk og ikke laver lette tag. Jeg skal kunne mærke behandlerens hænder og tryk. Jeg følte at hun nærmest ikke turde røre min hud.

Hun rensede kun mit ansigt (ikke hals og decolleté) og hun tog renseproduktet af med tørt vat… altså der skal vand til for at fjerne renseprodukter. Man bruger jo heller ikke kun opvaskemiddel på en tallerken og så bagefter bruger en tør klud til at gøre den ren med.
Hun startede med at bruge en Gua Sha på TØR hud og det gør man bare ikke. Det at bruge en Gua Sha er et dejligt redskab man kan bruge i ansigtet, men hvis man ikke bruger noget olie, så hiver og trækker man i huden og kan på den måde skade huden. Jeg lå lidt og kogte, må jeg ærligt sige, men tænkte Vivian du er kunde og lader hende gøre behandlingen som hun har lært det.

Så begynder hun på selve face yoga delen og hun tager slet ikke fat på nogen måde. Jeg havde endda FØR behandlingen udfyldt et skema om hvordan jeg ønskede det: soft, medium eller deep og jeg valgte selvfølgelig deep. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan soft udgaven havde været….

Face Yoga på KosEn hurtig behandling der manglede dybde

Behandlingen tog ca. 25 min, og jeg lå og tænkte, at hun da på et tidspunkt ville begynde at give mig en form for dybdegående ansigts massage, men det skete desværre ikke. Det var som om hun ikke turde røre mit ansigt. Man skal som kunde kunne mærke kosmetologens hænder og tilstedeværelse. Den musik der blev spillet, var desværre ikke noget wellness musik, men alt for højt og ikke afslappende. Det var så højt, at havde jeg siddet i et rum med en, så havde jeg bedt om at skrue ned, så vi kunne føre en samtale.

Da hun afsluttede behandlingen kom hun IKKE engang SOLCREME på min hud, og der var 34 grader udenfor og høj sol. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg under min uddannelse fik at vide, hvor vigtigt det var at bruge solcreme. 90 % af hudens ældning skyldes solen, så det havde jeg forventet at få på. Alle de hudlæger jeg har mødt siger det samme… HUSK solcreme året rundt og ikke kun om sommeren.

Jeg havde sådan lyst til at give hende en Japansk Lifting, så hun kunne mærke hvor godt det føles, når ens ansigtsmuskler bliver godt og grundigt igennem masseret. Selvom jeg slet ikke var tilfreds med behandlingen, så lærer jeg alligevel altid noget. For det er så vigtigt aldrig at glemme hvordan det er at ligge på den briks og mærker behandlerens hænder og tryk. At være kosmetolog er et håndværk og det er vigtigt at man aldrig glemmer hvordan det er at få en ansigtsbehandling.

Pris: 42 Euro = 315 Kr
Tid: 25 min

Da jeg bookede face yoga bestilte jeg også en Hydrating ansigtsbehandling til om lørdagen og jeg betalte for begge behandlinger før jeg havde fået behandling nr 1. Ja det skal man jo så ikke har jeg lært på den hårde måde…
Den behandling var endnu ringere og jeg vil ikke engang kalde det en ansigtsbehandling. Men jeg har da i det mindste lært hvor vigtigt det er at kunne sit håndværk og hele tiden udvikle sig som behandler og det gør jeg jo ved at få behandlinger rundt omkring på mine rejser.