Udgivet i

Face Sculpting Lifting massage (Buccal) New York

Så skulle det prøves…. Face Sculpting Lifting (Buccal). En ansigtsbehandling hvor kinder og kæbeområdet masseres fra mundens indvendige og udvendige side.

Behandlingen hedder Face Sculpting Lifting (Buccal) og det var en julegave til mig selv, da jeg fik behandlingen en 24. december 2022.

Jeg har længe tænkt på om jeg skulle tage det kursus og tilbyde den behandling på min klinik. Jeg kan dog ikke tage et kursus hvor jeg ikke selv har prøvet behandlingen først og på den måde kan anbefale mine kunder den behandling.

Derfor havde jeg bestilt tid hos Face Therapy i New York, nu hvor jeg alligevel var på juleferie derover. Det er en meget hip behandling i New York kunne jeg læse mig frem til. Der er en del celebrities der er fan af behandlingen… Bl.a Meghan Markle og Kate Moss.

Jeg var meget spændt på behandlingen

Jeg må sige, at jeg var lidt spændt på, når en anden skulle have sine finger/hænder i min mund, men jeg slappede fuldstændig af og nød behandlingen, da jeg kunne mærke hun havde total styr på det.

I kan se i videoen længere nede på siden hvordan det ser ud at få behandlingen.

Hun startede med at give mig en god ansigtsmassage. På en god og rolig måde begyndte hun derefter at massere mine kinder og kæbeområdet indefra og senere udefra. Der mærkede jeg faktisk hvor mange spændinger jeg havde siddende. Lige netop der og det føltes faktisk rigtig godt og afslappende.

Jeg kunne også mærke, at det øgede blodcirkulationen i huden og musklerne. Det føltes slet ikke ubehageligt og jeg gav mig helt hen og det er klart et kursus jeg overvejer at tage og at kunne tilbyde mine kunder den specielle behandling. Dog ville jeg så tilføre en diamant peeling og lysterapi til behandlingen og på den måde gøre den mere Signature by Vivian.

Prisen på Face Sculpting Lifting massage (Buccal) 325 Dollars. Det er lig 2278 Kr (plus drikkepenge / jeg gav 48 Dollars = 337 Kr). Varighed 1 time.