Udgivet i

Japansk lifting i New York den 21. Dec 2022

Jeg elsker at få japansk lifting og i New York findes der en kosmetolog der tilbyder det.

Det er Yoshie og hun kommer fra Japan og har boet i USA i mange år. Jeg fik kontakt til hende i 2019 via Lone Sørensen, der er ophavskvinden bag Japansk lifting.

Japansk lifting i New York den 21. Dec 2022Japansk lifting er en kombination af zoneterapi, lymfedrænage og dybdegående ansigtsmassage i et. Det lyder ikke kun fantastisk, det er også fantastisk at få det. Her kommer man virkelig ned i gear og får sit ansigt godt og grundigt gennem masseret. Og samtidig med er der også zoneterapi i behandlingen. Vi kender jo alle zoneterapi på fødderne, men man kan faktisk også få det i ansigtet. Og her opdager man hvor mange punkter/zoner man har i ansigtet og det mærkes på den gode måde, at det gør “godt ondt” hvis i kender det udtryk.
Man kan blive helt salig over at få en god ansigtsmassage og især når der trykkes og masseres de rigtige steder og man tager fat.

Jeg har været flere steder hvor jeg ikke har kunne mærke deres hænder. Det er ligesom et slatten håndtryk. Der skal tages ved og fat på den gode måde. Det er jo et håndværk af være kosmetolog og derfor synes jeg også det er vigtigt at man selv får behandlinger og ikke glemmer hvordan det er at være kunde.

En utrolig lækker oplevelse!

Jeg lagde mig på en varm briks og når det er minusgrader udenfor, så findes der ikke noget bedre. Dejlig musik og ro på hendes klinik var der også. Yoshie er rigtig dygtig og jeg kom helt med i gear. Japansk lifting er en behandling for ansigtet og sjælen. Det giver en fantastisk glød til ansigtet og ens kindben bliver løftet op – ja hele ansigtet føles løftet.

Den forskel jeg kunne mærke er at jeg ofte tager til Barcelona hvor Lone Sørensen bor og selv får japansk lifting. Ved at jeg selv får behandlingen fra ophavskvinden bag japansk lifting, så holder jeg mig hele tiden til den helt korrekte måde at udføre behandlingen på. Det er nemlig vigtigt at man trykker og masserer de helt rigtige punkter og steder og ved at jeg selv får behandlingen hos Lone Sørensen, så gør jeg det altid på den originale måde.

Jeg ved godt at Yoshie der bor i New York ikke bare lige kan tage til Barcelona, som jeg kan og på den måde hele tiden kan holde sig opdateret. Men hun er meget dygtig og jeg nød virkelig behandlingen og kommer igen når jeg er i New York.

Prisen på Japansk Lifting i New York
225 Dollars = 1574 Kr ( plus drikkepenge / jeg gav 50 Dollars = 350 Kr )

Her kan du læse mere om Japansk Lifting